• Όλοι οι συνεδριακοί χώροι του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένοι με σύγχρονα μέσα, και μπορούν να καλύψουν κάθε είδους εκδήλωση.
  events
  Όλοι οι συνεδριακοί χώροι του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένοι με σύγχρονα μέσα, και μπορούν να καλύψουν κάθε είδους εκδήλωση.
 • Το Ilio Mare resort αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την επιμέλεια και τη διαχείριση κάθε επαγγελματικής, επιχειρηματικής ή επικοινωνιακής συνάντησης.
  events
  Το Ilio Mare resort αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την επιμέλεια και τη διαχείριση κάθε επαγγελματικής, επιχειρηματικής ή επικοινωνιακής συνάντησης.
 • Το συνεδριακό κέντρο του resort 5 αστέρων Ilio Mare στη Θάσο
  events
  Το συνεδριακό κέντρο του resort 5 αστέρων Ilio Mare στη Θάσο

Συνέδρια

Άρτια οργάνωση, ολοκληρωμένες παροχές!

Το Ilio Mare αναλαμβάνει επιχειρηματικές και ιδιωτικές εκδηλώσεις προσφέροντας φιλοξενία και υποδομές. Το εξειδικευμένο τμήμα οργάνωσης εκδηλώσεων έχει την εμπειρία που ο επαγγελματικός τουρισμός προϋποθέτει και απαιτεί. Συνεδριακοί χώροι με τον απαραίτητο εξοπλισμό σας προσμένουν για την απόλυτη επιτυχία. Ενώ, οι άρτιες συνεδριακές εγκαταστάσεις χωρητικότητας 500 ατόμων συμπληρώνονται από την πολυτελή φιλοξενία και τις γαστρονομικές προτάσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο.